FAQ

Vanliga Frågor

Vad händer om jag inte är hemma vid leveranstillfället?


Om du inte är hemma vid leveranstillfället så kommer vi att ställa blommorna utanför din dörr. Alternativt så skickar du ett meddelande till oss på theflowercouf@gmail.com eller så skickar du ett meddelande till oss på hemsidan genom att trycka på Kontakt i Menyn.
Har jag "garanti" på min blombukett?


Ja, du har garanti på blombuketten i fyra dagar då snittblommor är en färskvara och ska hålla flera dagar. Om kvaliteten på blommorna skulle vara sämre än förväntan, kontakta oss på hemsidan eller på theflowercouf@gmail.com om det är fallet.
Hur pausar jag min blombukett om jag ska på semester?


Om du ska åka bort så skickar du ett meddelande till oss på theflowercouf@gmail.com eller så skickar du ett meddelande till oss på hemsidan genom att trycka på Kontakt i Menyn. Där du skriver att du vill pausa din prenumeration i X antal gånger.
Hur tar man bäst hand om sina blommor?


1. Snitta blommorna med en vass kniv 2. Ta bort blad som kan hamna under vattenytan 3. Tvätta vasen innan du använder den och fyll den med kallt vatten 4. Byt vatten efter några dagar för bättre hållbarhet Det är bakterier som minskar hållbarheten för blommor, så de tips vi ger är för att minska bakterier i vasen.
Jag är allergisk mot en blomma, hur ser jag till att jag inte får den blomman i min bukett?


Om du är allergisk mot en blomma så skriver du ett meddelande till oss. Var du kan skriva ett meddelande hittar du på sidan “Din kundvagn”. Under dina produkter så finns det en knapp där det står “Lägg till ett meddelande”, där skriver du om du är allergisk mot någon blomma.
När levereras blommorna som jag har beställt?


Blombuketten levereras under jämna veckor på fredagar 14:00 - 18:00, om du inte kan vara hemma under leveranstillfället så skickar du ett meddelande till oss på theflowercouf@gmail.com